Autohuur Zweden

Bestemming: Noorwegen

Reisduur: 3-28 nachten

Vanaf: 84,75 €

Het is gemakkelijk om Zweden per huurauto te ontdekken. Buiten Stockholm, Gotenburg en Malmo zijn de wegen rustig en ook in prima staat. Veel bezienswaardigheden zijn gemakkelijk per auto bereikbaar. Uiteraard is het winterseizoen in het noorden van Zweden nog veel langer...

Als u in de winterperiode reist dan zijn alle auto’s van winterbanden voorzien en kunt u ook in dat seizoen prima uit de voeten, eventueel kunt u een 4x4 wagen te huren. Voordeel voor BBI Travel klanten: ongelimiteerde km’s, basis afkoop eigen risico, diefstaldekking, geen stads- of airporttoeslag, autopass/cityfee en winterservicefee! Het huren van een auto in Zweden is in vergelijking met andere landen niet goedkoop door het korte verhuurseizoen en het feit dat de auto’s door het rijden op niet verharde wegen veel te lijden hebben.

Wij werken in Zweden samen met AVIS, een van de grotere autoverhuurders ter wereld en met meer dan 150 huurlocaties in 80 verschillende steden in Zweden. AVIS Zweden staat garant voor goede, nieuwe auto’s en een zeer goede service tegen scherpe tarieven. Als u een fly drive (vlucht + huurauto) boekt bent u uiteraard vrij in het kiezen van uw accommodatie ter plaatse. In het hoogseizoen raden wij u echter af om op de ´bonnefooi´ te reizen omdat veel hotels en stuga’s lang van te voren zijn volgeboekt.

 • Dag tot dag beschrijving

 • Zweden autohuur

   
  AVIS autohuur Zweden
  Wij werken in Zweden samen met AVIS, een van de grotere autoverhuurders ter wereld en met meer dan 150 huurlocaties in 80 verschillende steden in Zweden. AVIS Zweden staat garant voor goede, nieuwe auto’s en een zeer goede service tegen scherpe tarieven.

  Voordeel voor klanten van BBI Travel: ongelimiteerde kilometers, basis afkoop eigen risico, diefstaldekking, geen stads- of airporttoeslag, autopass/cityfee en winterservicefee!


  Zweden heeft veel te bieden als vakantieland en per huurauto is het gemakkelijk rijden op de goede Zweedse wegen. Zowel in de zomer als in de winter kunt u genieten van het natuurschoon. Het noorderlicht of middernachtzon in het noorden, skivakantie in de Zweedse bergen of heerlijk ontspannen aan een van de lieflijke plaatsen aan de kust - het is allemaal makkelijk te bereiken per huurauto. Er zijn een aantal toeristenwegen in Zweden; ziet u een bruin bordje met een witte bloem, bevindt u zich op een toeristenweg. 
   


  AVIS heeft veel verhuurstations in Zweden Toeren met een huurauto door Zweden

  BELANGRIJKE AUTOHUUR INFORMATIE:
  • Een huurdag is 24 uur, met een marge (grace period) van 1 uur op de laatste dag. Als u de auto later inlevert wordt ter plaatse een extra dag tegen de lokaal geldende tarieven in rekening gebracht.
  • Onze huurtarieven zijn inclusief ongelimiteerde kilometers, lokale belasting (25%), (evt) winterservicefee, VRF (kenteken regestratie toeslag), stads- of airporttoeslag, diefstaldekking en standaard CDW (Collission Damage Waiver) verzekering. Brandstof is niet inbegrepen. 

  • De aanvangsdatum is bepalend voor de huurprijs van de gehele huur als deze in twee verschillende seizoenen valt.

  • De luchthaventoeslag voor het afhalen op één van de luchthavens is bij BBI Travel inclusief (mits binnen openingstijden). Let op: bij veel andere verhuurders wordt hiervoor ter plaatse nog een toeslag berekend van € 40-50!

  • Een creditcard op naam van de huurder met voldoende saldo om het eigen risico af te dekken is verplicht. Prepaid creditcards of debitcards worden niet geaccepteerd.

  • De auto wordt met een volle tank benzine afgeleverd. Wij adviseren de auto ook weer met een volle tank in te leveren. Als u de auto niet met een volle tank terugbrengt wordt de auto afgetankt en de verbruikte benzine (met een toeslag van 30% van de prijs van het aftanken) in rekening gebracht.

  • Minimum leeftijd: 21 jaar. Voor chauffeurs in de leeftijdscategorie 21-25 geldt geen extra toeslag maar wel een extra eigen risico van SEK 2500,- (extra bovenop de normale eigen risico). Een internationaal rijbewijs in het Engels is nodig. 

  • De huurauto is verzekerd met een eigen risico bij diefstal of schade van SEK 7.500 (ca. € 750,-). U kunt ter plaatse een Super CDW verzekering (SCDW) afsluiten tegen een premie van ca. € 11 per dag, waarmee het eigen risico wordt gereduceerd tot 0.

  • Kosten tweede bestuurder is SEK 40 per dag (tot maximaal SEK 400). Deze dient ter plaatse te worden betaald. 

  • Te huren extra’s: GPS Navigatiesysteem SEK 125 per dag (maximaal SEK 625), kinderstoel (baby/kindstoel SEK 125 per dag/max. SEK 500, one-way fee SEK 469 | kinderzitje SEK 30 per dag/max SEK 120, one-way fee SEK 375), mobile WiFi SEK 125 per dag en skidrager SEK 175.

  • Kosten voor een "one way"-huur (op andere locatie inleveren als waar u de auto heeft afgehaald) zijn afhankelijk van het aantal kilometers. Auto’s van categories A en B kunnen niet als one way worden gehuurd.
   Afstand:
   0 - 200 km     SEK   625,00
   201-400 km   SEK   937,00
   401-600 km   SEK 1250,00
   601-800 km   SEK 1562,50
   801-meer      SEK 2343,50
   Visby           SEK 7812,50
   Internationaal is soms op aanvraag mogelijk.

  • De automerken en modellen zijn als voorbeeld genoemd om een indruk te geven van het type auto van deze categorie. Het merk en/of model kunnen niet worden gegarandeerd. Alle auto’s hebben een radio/cd speler.

  • Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor uw eindafrekening met de autoverhuurder. Het huurcontract dat ter plaatse wordt opgemaakt is een overeenkomst tussen de bestuurder en de verhuurder, waarin wij geen partij zijn.
   

  Auto Cascoverzekering
  Zelfs als u ter plaatse de Super CDW verzekering afsluit blijft veel schade voor eigen rekening. Wij adviseren u daarom deze Super CDW verzekering niet af te sluiten, maar in plaats hiervan via ons bij boeking de veel voordeliger Auto Cascoverzekering af te sluiten tegen een premie van € 6 per auto per dag (incl. 21% assurantiebelasting / excl. € 4,24 poliskosten), waarmee u volledig bent verzekerd, zonder eigen risico. In geval van schade wordt het in Noorwegen aan de autoverhuurder betaalde eigen risico na terugkomst in Nederland bij de Europeesche Verzekeringsmaatschappij terug geclaimd.

  De autocascoverzekering dekt zowel normale schade tot een maximum bedrag van € 3500, als de zogenaamde uitgesloten schades tot max. € 7000. Onder uitgesloten schade wordt bijv. beschouwd: schade aan banden, wielen, ophanging, bodem, glas, interieur, radio en sleutels. Kortom, u betaalt voor deze verzekering minder premie, maar heeft meer dekking dan wanneer u ter plaatse de Super CDW en andere aanvullende verzekeringen afsluit. Diefstal valt niet onder de dekking van de cascoverzekering.

  De verschillende autotypes:

   AVIS Noorwegen huurauto categorie A

  Cat.A, Mini, Fiat 500 (3-deurs) of gelijkwaardig, 4 personen + 1 koffer
   
  AVIS Zweden huurauto categorie B
  Cat.B, Compact, Toyota Yaris (5-deurs) of gelijkwaardig, 4 personen + 2 koffers
   
   AVIS Zweden huurauto categorie C
  Cat.C, Economy, VW Golf (5 deurs) of gelijkwaardig, 5 personen + 3 koffers
  AVIS Zweden huurauto categorie D
  Cat.D, Economy automaat, Volvo V40 (5-deurs) of gelijkwaardig, 5 personen + 3 koffers
  AVIS Zweden huurauto categorie E
  Cat.E., Economy, Nissan Qashqai (5-deurs) of gelijkwaardig, 5 personen + 3 koffers
  AVIS Zweden huurauto categorie F
  Cat.F, Premium, Audi A6 Sedan (5-deurs) of gelijkwaardig, 5 personen + 4 koffers
  AVIS Zweden huurauto categorie G
  Cat.G, Economy, Toyota Auris SW /Opel Astra SW (5-deurs) of gelijkwaardig, 5 personen + 4 koffers

  AVIS Zweden huurauto categorie H
  Cat.H, Economy, Skoda Octavia SW (5-deurs) of gelijkwaardig, 5 personen + 4 koffers
  AVIS Zweden huurauto categorie I
  Cat.I, Groot, Opel Insignia SW (5-deurs) of gelijkwaardig, 5 personen + 4 koffers 
  AVIS Zweden huurauto categorie J
  Cat.J, Premium automaat, Volvo V60SW / Audi A SW (5-deurs) of gelijkwaardig, 5 personen + 4 koffers
  AVIS Zweden huurauto categorie K
   
  Cat.K, Economy automaat, Toyota Auris kombi automaat (5-deurs) of gelijkwaardig, 5 personen + 2 koffers

  AVIS Zweden huurauto categorie N
   
  Cat.N, Minibus, VW Sharan (5-deurs) of gelijkwaardig, 7 personen + 2 koffers
 • Reisbeoordelingen

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding