0 Resultaten

Wintersport Sälen Zweden

Niet ver van de Zweeds-Noorse grens ligt Sälen, één van de grootste skigebieden in Zweden. Sälen is perfect geschikt voor families met vooral jonge kinderen. Er zijn vier gedeeltelijk met elkaar verbonden skigebieden met totaal 81 liften met 87 pistes, te weten Lindvallen, Hogfjället, Tandålen en Hundfjället. Het hele gebied is geschikt voor beginners en gemiddelde skiërs met lange afdalingen tot in de bossen.

Gevorderden leven zich uit op de 18 zwarte pistes en snowboarders kunnen kiezen uit 5 snowboardparken. Kinderen hebben hun eigen plek waar ze zelf kunnen oefenen en de skischool biedt skilessen voor kinderen vanaf 3 jaar. Er is een speciaal weekprogramma voor de kleine als ook de iets minder kleine kinderen en ski-in McDonalds is ook in Sälen te vinden.


Gedetailleerde ski informatie Sälen

Door de unieke charme voelt u zich meteen welkom in Sälen. Het skigebied bestaat uit vier gebieden die gedeeltelijk met elkaar zijn verbonden, te weten Lindvallen, Högfjället, Tandådalen en Hundfjället. Daarmee is Sälen een van de grootste skigebieden van Zweden. Met een totaal van 81 liften en 87 pistes is er voor de gevorderde en beginnende skiër altijd ruime keuze.Het hele gebied is geschikt voor gemiddelde skiërs met lange afdalingen tot in de bossen. Veel uitdaging is er ook voor de snowboarders; er zijn maar liefst 5 snowboardparken. Op de speciale kinderpistes worden lessen aangeboden voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ook dankt Sälen zijn bekendheid aan het langlaufen. Elk jaar starten hier meer dan 15000 deelnemers aan de Vasaloppet, de oudste (sinds 1922), de langste (90 km) en de grootste langlauf race van de wereld.

Gedetailleerde ski informatie Sälen


Klik op de kaart voor grotere versie:

SKIEN

Totaal aantal pistes:8731 22 23 11
Mogelijkheden beginners: uitstekend
Mogelijkheden gevorderden: uitstekend
Snowboard mogelijkheden: uitstekend
Pistes: 82 km
Verlichte pistes: 24
Aantal liften: 70 sleepliften, 11 stoeltjesliften
Skipas 6 dagen: EUR 205,50
Key Card: EUR 14,50
Skiles: 5 x 75 minuten EUR 91,50 (groepsles)
Skihuur 6 dagen: EUR 70-111 (set)
Snowboardhuur 6 dagen: EUR 91,50 incl. schoenen

VERVOER

Aanvlieghaven: Oslo
Transfer: per huurauto, duur 3 uur
Agenten-Login
Nieuwe aanmelding