0 Resultaten

Hurtigruten Noorwegen Expedities

 

Hurtigruten brengt u dichter bij de natuur!

Tijdens een reis met één van de expeditie schepen beleefd u unieke excursies, deskundige lezingen, wandelingen en activiteiten die u tot een ontdekkingsreiziger maken.

U vaart niet alleen met Hurtigruten langs de kust van Noorwegen maar u leert de natuur ook kennen als u kiest voor een schip met een expeditie team aan boord! Het expeditie team zal u kennis verbreden over de Noorse kust. U zult van alles leren over de natuur, het wild, de cultuur en de natuurverschijnselen die u ziet tijdens uw reis langs de Noorse kust.

Vanaf 2018 zullen er op 8 verschillende schepen langs de Noorse kust een expeditie leider en expeditie team aan boord zijn. Zij organiseren speciale activiteiten aan boord zoals informatieve lezingen en presentaties! Uw Hurtigruten schip is het startpunt voor alle activiteiten aan land. Door middel van goede begeleiding, verhalen, lezingen, excursies, wandelingen en activiteiten in de buitenlucht zult u enthausiast worden over de natuur en cultuur. 

De Noren staan bekend om hun obsessie voor het buiten leven. Deze verbinding met de natuur zit in hun bloed. Varend langs de kust van Noorwegen willen wij u laten zien wat de Noren lief hebben. Wij hopen dat u een vleugje van dat geluk zal gaan ervaren tijdens u Hurtigruten reis! Geniet van het gevoel van buiten te zijn, voelen, ruiken, luisteren en volledig in het moment te zijn. Beleef Hurtigruten!

Unieke Noorse kust reizen
Tevens vindt u hieronder een aanbod van unieke Noorse kust reizen met een expeditie karakter. Momenteel kunt u vanuit Hamburg aan boord van het nieuwste schip de MS Roald Amundsen Noorwegen verkennen. De Roald amundsen zal hierna richting Antarctica gaan om expeditie reizen uit te voeren. Een unieke kans om Hurtigruten langs de Noorse kust te beleven aan boord van een hybride expeditie schip. 

Ook zijn er verschillende afvaarten te boeken met het schip de MS Fridjof Nansen. Dit zusterschip van de Roald Amundsen zal een aantal keren vertrekken vanuit Amsterdam om de Noorse kust te verkennen en daarna een oversteek te maken naar Spitsbergen. 

 

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding