Informatie n.a.v. het coronavirus - COVID-19 - IJsland

Klik hier voor VEEL GESTELDE VRAGEN .

Voor meer informatie over het coronavirus zie ook de website van het ANVR , de IJslandse overheid en Icelandair .

De IJslandse regering heeft aangekondigd dat IJsland vanaf 15 juni zijn grenzen weer zal openen voor internationale bezoekers. Er zullen enkele beperkingen en regels zijn, zoals een Covid-19 test bij aankomst op de luchthaven van Keflavik, ofwel het tonen van een recent gezondheidscertificaat uit het land van herkomst dat u uiterlijk 4 dagen voor vertrek nog negatief bent getest op het coronavirus. De exacte voorwaarden en de hieraan verbonden kosten worden momenteel nog uitgewerkt; zo zal het vermoedelijk ook verplicht worden om een tracing app op je telefoon te installeren, die momenteel al door 40% van de IJslandse bevolking wordt gebruikt. Icelandair begint vanaf 15/6 weer te vliegen naar Keflavik (voorlopig 4 vluchten per week, op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag). Transavia vliegt vanaf 18/6 weer naar Keflavik.

Om na te lezen welk beleid wij hanteren ten aanzien van annulering of wijziging, klikt u op de periode welke voor uw reis van toepassing is:

IJsland reizen met vertrek t/m 30 juni 2020

IJsland reizen met vertrek tussen 1 juli en 31 juli 2020

IJsland reizen met vertrek vanaf 1 augustus 2020

Momenteel volgen wijzigingen in de informatie en in-reis-bepalingen elkaar snel op. We doen ons best de hier getoonde informatie actueel te houden maar aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden of onvolledigheden. Aan deze webpagina kunnen geen rechten worden ontleend.

KOSTELOOS ANNULEREN GARANTIE VOOR NIEUWE RESERVERINGEN:

Wij kunnen ons voorstellen dat u momenteel afwachtend bent bij het maken van een nieuwe boeking, maar ook aan de coronavirus crisis zal een einde komen. Om u toch in de gelegenheid te stellen zonder veel risico te boeken geven wij u de garantie dat u de boeking tot 30 dagen voor vertrek kosteloos kan annuleren, dus plan gerust uw reis ! Dit aanbod is geldig voor vanaf 17 maart 2020 geboekte reizen met vertrek t/m 31 oktober 2020. Dit geldt voor alle vliegreizen met Icelandair, maar niet voor de low-cost vluchten met Transavia van Amsterdam naar Reykjavik en de Smyril Line ferry.

Agenten-Login
Nieuwe aanmelding